ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έπιασε δουλειά στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κασναφέρης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καζναφέρης EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι η τρίτη ομάδα στην οποία αναλαμβάνει πόστο ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο παλαίμαχος ρέφερι άφησε τους ακρίτες και έπιασε δουλειά στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ύστερα από μια τριετία στην Ξάνθη ο Γιώργος Κασναφέρης, αποτελεί παρελθόν. Τον Ιούλιο του 2014 ο παλαίμαχος διαιτητής είχε ανακοινωθεί ότι ανέλαβε το πόστο του τιμ μάνατζερ, αλλά η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στα Πηγάδια.

Ο Αθηναίος εδώ και αρκετές μέρες είχε δώσει τα χέρια με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και τον ιδιοκτήτη της, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία δεν χάνει την άνοδο στη Super League, θα εκπροσωπείται στα διοικητικά συμβούλια από τον Κασναφέρη, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα είναι ο νέος εκτελεστικός διευθυντής.

Από τη διαιτησία αποσύρθηκε το 2008 και πλην της Ξάνθης είχε δουλέψει και στον Λεβαδειακό, όπου είχε το ρόλο του γενικού αρχηγού. Από την ομάδα της Βοιωτίας αποχώρησε τον Απρίλιο του 2013. Ο Απόλλων είναι 1ος στη Stoiximan.gr Football League, έχοντας ακόμα τέσσερα παιχνίδια να δώσει, με Λαμία, ΑΟΤ, Άρη και ΑΟ Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το πρόγραμμα των διεκδικητών της ανόδου στη Super League

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ