ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ενσωματώνεται στη προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Ανιέτε

Ενσωματώνεται στη προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης ο Ανιέτε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ανιέτε ο οποίος αγωνίστηκε για δυο χρόνια σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου έχει συμφωνήσει σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Κοντά στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης αυτή τη φορά βρίσκεται 31χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Ανιέτε ο οποίος είναι γνωστός από το πέρασμα του σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.

Ο Ανιέτε έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Ριζούπολης για συμβόλαιο ενός έτους και το Σάββατο θα βρεθεί στην Βουλγαρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος έχει γεννηθεί στις 01/10/1985 έχει αγωνιστεί τη σεζόν 2012-13 στη Β' Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου που είχε 44 εμφανίσεις με 9 γκολ και την επόμενη χρονιά πήγε στη Νίκη Βόλου, πάλι στην Β', όπου είχε 42 ματς και 20 γκολ.

Το Σάββατο στην Βουλγαρία αναμένεται να ταξιδέψει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μάατσεν. Ο Ολλανδός εξτρέμ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας ξεκινώντας προπονήσεις ώστε να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ