ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ελμπάζ: "Όσο ψηλότερα τερματίσει η ομάδα, τόσο καλύτερα για μένα"

Ελμπάζ: "Όσο ψηλότερα τερματίσει η ομάδα, τόσο καλύτερα για μένα"
Ελί Ελμπάζ

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης παραχώρησε ο Έλι Ελμπάζ από το Ισραήλ μιλώντας για τους στόχους του αλλά και την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας της Ριζούπολης. (VIDEO)

Ένα από τα φετινά αποκτήματα του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο ο Έλι Ελμπάζ από το Ισραήλ. Ο επιθετικός της ομάδας της Ριζούπολης έδωσε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου από το Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο έμπειρος επιθετικός στάθηκε στην έως τώρα πορεία της προετοιμασίας και μίλησε για τους στόχους του που συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του εντυπώσεις από τη χώρα μας που μοιάζει αρκετά με το Ισραήλ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Λοιπόν Eli,ήρθες σε μια καινούρια ομάδα, σε διαφορετική χώρα, πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να προσαρμοστείς εδώ;
Ήταν λίγο δύσκολο για εμένα, αλλά όλοι οι συμπαίκτες και οι προπονητές μου με βοήθησαν και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αυτό είναι πολύ καλό και σημαντικό για εμένα γιατί είμαι καινούριος στην ομάδα και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από τη χώρα μου για να παίξω και αισθάνομαι καλά.

-Τι σου φάνηκε πιο δύσκολο εδώ στην Ελλάδα;
Η γλώσσα ήταν λίγο δύσκολη για εμένα. Η χώρα όμως μοιάζει πάρα πολύ με το Ισραήλ.

-Έχεις μάθει καθόλου ελληνικά;
Ναι μαθαίνω. Με έχουν βοηθήσει οι άνθρωποι της ομάδας και έχω μάθει λίγα ελληνικά.

-Εξάλλου στο ποδόσφαιρο συνεννοείστε στην αγγλική γλώσσα έτσι;
Ναι, οι λέξεις στο ποδόσφαιρο είναι οι ίδιες. Όλα είναι ίδια.

-Μέχρι αυτή τη στιγμή της προετοιμασίας, πιστεύεις ότι έχεις κάνει τη σωστή επιλογή να έρθεις στον Απόλλωνα, και γιατί;
Αισθάνομαι χαρούμενος γιατί η Super League είναι ένα καλό πρωτάθλημα, και πιστεύω ότι είναι καλό για εμένα και την καριέρα μου και για την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος.

-Σε ποια ακριβώς θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;
Μου αρέσει να αγωνίζομαι σαν κεντρικός επιθετικός, είναι η πρώτη μου θέση, αλλά αγωνίζομαι επίσης σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου και η ομάδα θα παίξω.

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;
Ως επιθετικός μου αρέσει να σκοράρω τέρματα, αλλά δεν παίζω για τον εαυτό μου, αγωνίζομαι για να βοηθάω την ομάδα μου. Όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα, τόσο το καλύτερο για εμένα.

-Και ποιο είναι το μήνυμά σου για τους φίλαθλους της ομάδας;
Υπόσχομαι ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της στο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ