ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έκλεισε Τομάς ο Απόλλων Σμύρνης

Έκλεισε Τομάς ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ήλθε σε σε συμφωνία με τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τομάς (είναι γνωστός με το μικρό όνομα) Ζαγκουαρίμπε, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Φλαμένγκο, Σιένα και Σιάτλ Σάουντερς. (VIDEO)

Ένα-ένα κλείνει τα μεταγραφικά του "μέτωπα" ο Απόλλων Σμύρνης και το κάνει με ταχύτατους ρυθμούς.

Έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, Γκονσάλο Γκονσάλες Περέιρα, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αρσενάλ Σαραντί, ανακοίνωσε την απόκτηση 28χρονου Γερμανού αριστερού μπακ, Κόφι Σούλτς, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στη Βίντερτουρ, ενώ έκλεισε έναν ακόμη παίκτη.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ήλθε σε συμφωνία με τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τομάς Ζαγκουαρίμπε, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Φλαμένγκο, Σιένα και Σιάτλ Σάουντερς. Έχει μάλιστα και κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο, καθώς ήταν για ένα χρόνο (2006-2007) στις ακαδημίες της Ρόμα.

Ύστερα από τη εφηβική του θητεία στους "τζαλορόσι", μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο, ενώ αργότερα εντάχθηκε στα αντίστοιχα της Φλαμένγκο. Το 2011 o Τομάς (έτσι είναι γνωστός) προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της "ρούμπρο-νέγκρο", όπου έμεινε μέχρι το 2016 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σιένα, Πόντε Πρέτα, Σιάτλ Σάουντερς (MLS), Ζόινβιλ. Το 2017 αγωνίστηκε στη Σάντα Κρουζ, ενώ τη σεζόν που τελείωσε φόρεσε τις φανέλες των Σπορτ και Λοντρίνα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ