ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δεν τα κατάφερε ο Παπάζογλου στον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Παπάζογλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Εκτός και οι Ανιέτε, Χουάντερσον, Κιταμπάλα και ο τιμωρημένος Χουάρεζ.

Χωρίς τον Τάσο Παπάζογλου που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά και τους Ανιέτα, Κιταμπάλα, Χουάντερσον και τον τιμωρημένο Χουάρεζ θα παραταχθεί στην Λεωφόρο τη Κυριακή το μεσημέρι ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Άκης Μάντζιος ουσιαστικά αντιμετωπίζει πέντε απουσίες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ σε σχέση με την αποσοτλή για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εκτός έχει μείνει ο Χουάρεζ και στην 20άδα έχουν συμπεριληφθεί οι Ζαρόπουλος και Καλλέργης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αρκετές απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Απόλλων Σμύρνης, διότι πέρα από τον Παπάζογλου, την αποστολή δεν ακολούθησαν και οι Ανιέτε, Χουάντερσον, Κιταμπάλα και Βαφέας.

Ο Παπάζογλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και πλέον ο Άκης Μάντζιος θα έχει μία λιγότερη επιλογή όσον αφορά το κέντρο της άμυνας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η 20μελής επιλογή:Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Μάατσι, Μενδρινός, Καστιγέχος, Βαλλιάνος, Κούρος, Μπαρτολίνι, Μπιτζιμίν και Καλλέργης".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ