ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος συναντήθηκε με τους διοικούντες στον Απόλλωνα Σμύρνης και αποφάσισαν για τις αποχωρήσεις που πρέπει να γίνουν στο κυανόλευκο στρατόπεδο αλλά και την ενίσχυση της ομάδας.

Είκοσι μέρες έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Παράσχος μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης στις 8 Ιανουαρίου του επόμενου έτους έτσι ώστε να αλλάξει κατά πολύ τα πράγματα που δεν του αρέσουν στη νέα του ομάδα.

Οι κυανόλευκοι δεν έχουν προκριθεί στο Κύπελλο και δεν έχουν άλλη αγωνιστική υποχρέωση οπότε το βάρος τις επόμενες μέρες θα πέσει στις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και στις μεταγραφές.

Την Δευτέρα το πρωί έγινε μια σύσκεψη ανάμεσα στους διοικούντες της ομάδας και τον Γιώργο Παράσχο και αποφασίστηκε ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στην μαύρη λίστα βρίσκονται οι Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Ζαρόπουλος, Βαλλιάνος και Μάατσεν ενώ δεν αποκλείεται αυτοί να μην είναι οι μόνοι και να τους ακολουθήσουν και άλλοι.

Στο θέμα των αποχωρήσεων μάλιστα δεν αποκλείεται εξελίξεις να υπάρξουν μετά την Πέμπτη και το φιλικό που θα δώσει η ομάδα της Ριζούπολης με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Φυσικά συζήτηση έγινε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τους Σκούλασον, Στάθη να είναι σε περίοπτη θέση αλλά να μην είναι οι μόνοι. Ο Απόλλων Σμύρνης θα ψάξει τουλάχιστον τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές για το βασικό σχήμα προκειμένου ο Παράσχος να μπορέσει να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του στον δεύτερο γύρο.

Εν τω μεταξύ στον Απόλλωνα οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν άδεια Χριστουγέννων και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα στον αγώνα με την ΑΕΚ τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν, ο Χουάρεζ και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Τσόβιτς και ο Παπάζογλου, οι οποίοι θα εκτίσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Κοντοές, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί κόντρα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ