ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αποσύρεται από την απόκτηση του Τσόρι ο Απόλλων Σμύρνης

Αποσύρεται από την απόκτηση του Τσόρι ο Απόλλων Σμύρνης
Τσόρι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, εστιάζοντας στο γεγονός ότι έχει χαθεί χρόνος περιμένοντας την απόφαση του "Τσόρι".

Με μια ανακοίνωση, ο Απόλλων Σμύρνης ξεκαθάρισε ότι αποσύρεται από την απόκτηση του 36χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" αποδίδει την απόσυρση του ενδιαφέροντός της στο χάσιμο χρόνου για το σχεδιασμό της ομάδας, από τη στιγμή που ο "Τσόρι" συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας (συγκεκριμένα είναι στην πατρίδα του Αργεντινή).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκεζ. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της ομάδας μας περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητή τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του. Του προσφέραμε τη δυνατότητα, αν αυτός το επιθυμούσε, να αγωνιστεί τουλάχιστον για δυο χρόνια στην ομάδα μας, προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε ο αθλητής να εξασφαλίσει, αν επιλέξει να μείνει στη Αθήνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων προσφέρθηκε, αν αυτός το επιθυμούσε, να προχωρήσει στην πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση του όταν θα τερμάτιζε την καριέρα του, είτε μέσω της ενασχόλησης του με τον χώρο του αθλητισμού, είτε μέσα από καθαρά διαφορετικό επαγγελματικό χώρο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και αδυνατούμε να ακολουθήσουμε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα του ατζέντη του παίκτη που τον εκπροσωπεί".

Υπενθυμίζεται ότι τον ποδοσφαιριστή διεκδικεί και ο Αστέρας και με μάλιστα καλύτερη προσφορά από τον Απόλλωνα, ωστόσο το εμπόδιο που μέχρι πρότινος υπήρχε ήταν ότι ο Αργεντινός ήθελε να παραμείνει στην πρωτεύουσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ