ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Κάποιοι προστατεύονται και κάποιοι όχι"

Απόλλων Σμύρνης: "Κάποιοι προστατεύονται και κάποιοι όχι"
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ μετά τα λάθη που έγιναν εις βάρος της ομάδας τους στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πλατανιά.

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ εξέδωσε ο Απόλλωνα Σμύρνης. Οι "κυανόλευκοι" στέκονται τόσο στη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και χαρακτηριστικά στις δυο φάσεις που αδικήθηκε η ομάδα της Ριζούπολης όσο και στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά όπου κάνουν λόγο για φάουλ που δεν δίνονταν στους "κυανόλευκους".

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ζητεί άμεσα συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Θέλουμε να μας εξηγήσουν αν ο στόχος τους είναι να βελτιώσουν την Ελληνική διαιτησία ή να ασχολούνται μόνο με τις τέσσερις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος αδιαφορώντας για τις υπόλοιπες. Θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι και η δική μας ομάδα ποδόσφαιρο παίζει, ότι κι εμείς βάζουμε χρήματα στο ποδόσφαιρο.

Την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα έγιναν σημαντικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας με χαρακτηριστικότερα τον καταλογισμό ανύπαρκτου οφσάιντ ποδοσφαιριστή μας, ο οποίος έφευγε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και την αγκωνιά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Κουτρουμπή στον ποδοσφαιριστή μας Κονέ, που θα έπρεπε να αποφέρει την αποβολή του πρώτου. Συνειδητά επιλέξαμε να μην προβούμε σε καμία δημόσια τοποθέτηση, κρίνοντας ότι κάτι τέτοιο πιθανόν να ήταν βιαστικό.

Δυστυχώς όμως και σήμερα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, η συνέχεια ήταν ανάλογη της περασμένης Κυριακής, με αποτέλεσμα το σκληρό παιχνίδι της αντιπάλου όχι μόνο να μην τιμωρείται, αλλά για να υποδειχθεί ένα φάουλ υπέρ μας έπρεπε να κάνουν τρία οι αντίπαλοί μας.

Θα επιδιώξουμε άμεσα συνάντηση με την ΚΕΔ για να μας εξηγήσει τελικά αν κάποιοι προστατεύονται και κάποιοι όχι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ