ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα"

Απόλλων Σμύρνης: "Δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα"
(C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Απόλλων με ανακοίνωση τους τονίζουν πως δεν έχει βρεθεί λύση για την παραχώρηση του γηπέδου και καλούν τον κόσμο αλλά και τα μέλη του Ερασιτέχνη να βρεθούν την Τετάρτη σε συγκέντρωση για να υπάρξει συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές.

Η κόντρα των ανθρώπων της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης με τους αντίστοιχους του Ερασιτέχνη συνεχίζεται και λύση δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής. Για αυτό η "κυανόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση με την οποία καλεί σε νέα συνάντηση τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη αλλά και τον κόσμο στην Ριζούπολη, την Τετάρτη το απόγευμα ώστε να συζητήσουν και να υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα επειδή δεν υπάρχει χρόνος και τα έργα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα σημειώνουν ότι θα υπάρχει δικηγόρος ώστε να γίνει η σύμβαση και να πέσουν οι υπογραφές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμυρνης ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα για την παραχώρηση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος, καλούμε όλους τους Απολλωνιστές, τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα να παρευρεθούν αύριο στις 19:00 μ.μ. στην Αίθουσα Τροπαίων του Γηπέδου της Ριζούπολης, για να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

Την Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί πρέπει να μπουν οι μπουλντόζες για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου, προκειμένου να προλάβουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Για να επισπεύσουμε και να τερματιστεί επιτέλους η αβεβαιότητα, ενημερώνουμε τον Ερασιτέχνη ότι αύριο στο γήπεδο θα βρίσκεται ο πληρεξούσιος δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ώστε να υπογραφεί η σχετική σύμβαση μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό θα αποδείξει ο Ερασιτέχνης την καλή του θέληση.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι εκ του πονηρού και στρέφεται εναντίον των συμφερόντων του Απόλλωνα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ