ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: "Αρνούμαστε την ανάμιξή μας σε οποιαδήποτε βίαια επεισόδια"

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΤΑΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΣΤΑΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης, με ανακοίνωσή του, χαρακτήρισε αβάσιμα τα σενάρια περί κινδύνου αφαίρεσης βαθμών και αρνείται την ανάμιξή μελών του σε οποιαδήποτε βίαια επεισόδια μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Αβάσιμα και εκτός πραγματικότητας χαρακτήρισε ο Απόλλων Σμύρνης τα όσα αναφέρει ο παρατηρητής του αγώνα με τον ΟΦΗ, Αντώνης Βλαχάκης. Με ανακοίνωσή της, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι οποιοδήποτε μέλος της αποστολής αναμείχθηκε σε επεισόδια ή τυχόν προπηλακισμούς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η "κυανόλευκη" ΠΑΕ, οι καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, κάτι που φαίνεται και από το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ δηλώνει έκπληκτη και ταυτόχρονα ενοχλημένη με τα όσα καταγγέλλει στην έκθεση του ο παρατηρητής του αγώνος που διεξήχθη την 29.4.2017 στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης της Κρήτης, ανάμεσα στην ομάδα μας και την γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Αντώνιος Βλαχάκης, για δήθεν επιθέσεις και ύβρεις εναντίον του από φερόμενους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας μας.

Οι καταγγελίες όμως αυτές σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό θεωρούμε ότι θα αποδειχθεί περίτρανα, ενώ αναμφισβήτητα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος του διαιτητή και των βοηθών του, αλλά και με τα όσα προκύπτουν ξεκάθαρα και πέραν πάσης αμφιβολίας από το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό του αγώνος.

Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι οποιοδήποτε μέλος της αποστολής της ομάδας μας, είχε την παραμικρή ανάμιξη σε τυχόν βίαια επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και στο χώρο των αποδυτηρίων αυτού, ή σε τυχόν προπηλακισμούς και ύβρεις εναντίον των διαιτητών και του παρατηρητή του αγώνος.

Τα όσα συνεπώς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περί ενδεχόμενης τιμωρίας της ομάδας μας και περί δήθεν αφαίρεσης βαθμών, λόγω των όσων δήθεν έπραξαν μέλη της αποστολής μας κατά τον προαναφερθέντα αγώνα και μετά τη λήξη αυτού, είναι εντελώς αβάσιμα, όπως άλλωστε θα αποδειχθεί και μοναδικό στόχο έχουν να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις αναφορικά με την αξιοπιστία και την ακεραιότητα της ομάδας μας, αλλά και να πτοήσουν τη δυναμική αυτής, γεγονός όμως που δεν θα αφήσουμε να συμβεί.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να την διαβάλλουν, εξυπηρετώντας δικούς τους σκοπούς, είναι μια καθαρή ΠΑΕ που αποτελεί υπόδειγμα ΠΑΕ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ