ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανιέτε: "Είμαστε σε καλό δρόμο για την παραμονή"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ανιέτε, Μάντσον EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντόνιο Σάλας Κουίντα, γνωστός ως Ανιέτε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την έως τώρα πορεία της "ελαφράς ταξιαρχίας" στο πρωτάθλημα.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αλλά το τελευταίο διάστημα και μετά την έλευση στον πάγκο του Βούλιτς δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ένα πρόσωπο ικανό να κρατήσει την ομάδα στην ομάδα της Super League Σουρωτή τη φετινή σεζόν.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, ο Ισπανός Αντόνιο Σάλας Κουίντα, περισσότερο γνωστός ως Ανιέτε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τόνισε πως θεωρεί πως ο στόχος της παραμονής μπορεί να επιτευχθεί.

Ο Ανιέτε μίλησε και για τον ρόλο που έχει στην ομάδα και ο οποίος του αρέσει ενώ αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Γεννήθηκε και έμαθε το ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Ο Αντόνιο Σάλας Κουίντα, γνωστός σε όλους ως Ανιέτε, στο δεύτερο πέρασμά του από την Ελλάδα, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα μας στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ανιέτε μιλά μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του, τη θέση του Απόλλωνα στη βαθμολογία, τον ρόλο ηγέτη που αρκετοί περιμένουν να έχει στην ομάδα και στέλνει το μήνυμά του στους φιλάθλους.

-Θεωρείς ότι η θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα τη δεδομένη χρονική στιγμή αντικατοπτρίζει την αξία της ομάδας ή τη θεωρείς άδικη;
"Ναι οπωσδήποτε είναι δίκαια. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε αντίδραση και πιστεύω πως τώρα είναι δίκαιη".

-Πώς είναι η συνεργασία μεταξύ εσένα και των συμπαικτών σου; Μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα πράγματα στα επόμενα παιχνίδια;
"Έχουμε καλή συνεργασία μεταξύ μας. Είναι όλοι καλά παιδιά, καλοί συμπαίκτες , έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και μέχρι στιγμής έχουμε θαυμάσια συνεργασία. Έτσι πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι".

-Αγωνίζεσαι σε μία θέση όπου πολύ πιστεύουν πως οι ομάδες χρειάζονται παίκτες με ηγετικά χαρακτηριστικά. Θεωρείς ότι ο Απόλλων είναι μια ομάδα που σου ταιριάζει; Μπορείς να γίνεις ο ηγέτης της ομάδας;
"Ναι, γιατί όχι. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζομαι να μου επιφέρει αυτό το ρόλο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, απλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και φυσικά βρίσκομαι εδώ για να κάνω οτιδήποτε χρειάζεται η ομάδα. Ακόμα και ως ηγέτης της ομάδας, δεν έχω πρόβλημα".

-Έχεις δει έως τώρα όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος (πέρα από αυτές που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει). Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία;
"Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος να παραμείνουμε, να αποφύγουμε τον υποβιβασμό και πιστεύω πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Όπως είπα πριν δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες και έπρεπε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Τώρα όμως είμαστε σε καλό δρόμο, και σίγουρα έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε το στόχο μας, να παραμείνουμε στην κατηγορία".

-Είσαι ευχαριστημένος από το επίπεδο του πρωταθλήματος; Από το τεχνικό και τακτικό ποδοσφαιρικό επίπεδο;
"Ναι. Ήξερα ήδη από το παρελθόν ότι πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει ή να χάσει από οποιαδήποτε άλλη, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι υψηλού επιπέδου δυσκολίας το πρωτάθλημα, ειδικά όταν παίζουμε εκτός έδρας και οι αντίπαλοι παίζουν πολύ αμυντικά και είναι πολύ δύσκολο. Το επίπεδο είναι καλό και είναι στο χέρι μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".


-Και ποιοείναι το μήνυμά σου προς τους φιλάθλους της ομάδας;
"Απλώς ζητάω από αυτούς λίγη υπομονή, είμαστε μια καινούρια ομάδα, βελτιωνόμαστε, δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τους κάνουμε χαρούμενους"."

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ