ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Στάθη ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Στάθη ο Απόλλων Σμύρνης
Στάθης (C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την πρώτη του προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Γιάννης Στάθης υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο στην "Ελαφρά Ταξιαρχία". Ακολουθεί ο Ντίντακ Ντεβέσα.

Σημαντική προσθήκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Γιάννης Στάθης, που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά, υπέγραψε για 1,5 χρόνο στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", η οποία προσθέτει εμπειρία στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Γιώργος Παράσχος συνεργάστηκε με τον 30χρονο ακραίο αμυντικό όχι μόνο στην ομάδα των Χανίων, αλλά και στον ΠΑΣ Γιάννινα, και η απόφαση να αποκτηθεί ήταν επιλογή του.

Εφέτος ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 14 παιχνίδια, τα 13 στη Super League. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Στάθη. Γεννημένος στις 20 Μαΐου 1987, αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό, ΟΦΗ, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλυσιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναχαϊκή, και Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 25".

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Ισπανό χαφ, Ντίντακ Ντεβέσα, ο οποίος επίσης προέρχεται από τον Πλατανιά. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η δική του προσθήκη από την ομάδα της Ριζούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στη λίστα του Απόλλωνα Σμύρνης ο Στάθης
Αποχωρεί από τον Πλατανιά ο Ντεβέσα, τον θέλει ο Απόλλων
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ