ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ανακοίνωσε Ναδάλες ο Απόλλων Σμύρνης

Ανακοίνωσε Ναδάλες ο Απόλλων Σμύρνης
Ναδάλες (C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Τη σημαντική προσθήκη που ήταν αναμενόμενη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο Φόνσι Ναδάλες υπέγραψε στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" και είναι και επισήμως παίκτης των "κυανόλευκων".

Και τυπικά στο δυναμικό του Απόλλωνα Σμύρνης ο Φόνσι Ναδάλες. Ο 31 ετών Ισπανός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού πρώτα κινήθηκε νομικά, και από την Πέμπτη (4/1) ανήκει στην ομάδα της Ριζούπολης.

Ο ΠΑΣ, μάλιστα, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση εναντίον του, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτός και ο εκπρόσωπός του έδειξαν ασέβεια. Η ανακοίνωση της απόκτησής του από την "Ελαφρά Ταξιαρχία": "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες. Γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου 1986 στη Σαραγόσα αγωνίζεται ως αμυντικός.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Σαγκεάτα Ναβοντάρι, Τερουέλ, Ανδόρα, Λα Μουέλα, Σάντα Εουλάλια, Κουάρτε, Ουνιβερσιδάδ Σαραγόσα και Σαραγόσα Β’.Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό «8»". Ο Ναδάλες είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League. Στην ομάδα της Ηπείρου έπαιζε από το 2014 και πραγματοποίησε "γεμάτες χρονιές".

Το 2014-201 έπαιξε σε 24 ματς, το 2015-2016 σε 29, το 2016-2017 σε 30 κι εφέτος μετρά 15 και 1 γκολ. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Απόλλων έχει αποκτήσει τους Γιάννη Στάθη και Ντίντακ Ντεβέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Καταπέλτης" κατά Ναδάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ