ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αλμπάνης: "Καλύτερο γκολ; Του Σκόνδρα"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
Αλμπάνης ICON

Ο Χρήστος Αλμπάνης σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά όταν ρωτήθηκε για το ποιο θα επέλεγε ο ίδιος ως καλύτερο της 24ης αγωνιστικής της Super League, επέλεξε αυτό του Απόστολου Σκόνδρα.

Στο 58ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Χρήστος Αλμπάνης σκόραρε ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και εξίσου εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, κάνοντας το 2-0 ( η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε εντέλει με νίκη 2-1 για τον Απόλλωνα Σμύρνης). Μετά το ματς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το ποιο γκολ θα ψήφιζε ως το καλύτερο της 24ης αγωνιστικής, το δικό του ή του Απόστολου Σκόνδρα στο Κέρκυρα - ΠΑΣ, δίνοντας την ψήφο υπέρ το συναδέλφου του. Διαβάστε όσα είπε στη Nova:

Για τη φάση του γκολ του:

"Κάνοντας το κοντρόλ, θεωρώ πως ο Γιαννιώτης έχασε την μπάλα, την είχα στο δεξί, έκανα τη συνηθισμένη μου κίνηση και ήμουν τύχερος γιατί μπήκε το γκολ".

Για την πορεία της ομάδας του:

"Ο Απόλλων παίζει καλό ποδόσφαιρο, αδικούμε λίγο τους εαυτούς μας με τα αποτελέσματα. Προηγούμαστε σε πολλά ματς, δεν ξέρω που να ρίξω την ευθύνη, στην τύχη, στην έλλειψη συγκέντρωσης... Στέκομαι στη νίκη της ομάδας και πάμε παρακάτω. Στο τέλος, το μυαλό πάντα πάει στο χειρότερο αποτέλεσμα, αλλά είδα θέληση από τα παιδιά, είχαμε και το "μαξιλαράκι" με το 2-0. Ήταν μία εξιλέωση για εμάς, μας έχουν αδικήσει τα αποτέλεσματα και έπρεπε πιστεύω να είμαστε πιο ψηλά".

Για τα αυτογκόλ που έχει πετύχει φέτος ο Απόλλων:

"Έχουμε βάλει αρκετά αυτογκόλ αλλά δεν θέλουμε να σταθούμε εκεί. Έχουμε ικανότητες και θέλουμε να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας".

Για τη συνέχεια:

"Στα επόμενα τρία ματς, δεν λογαριάζουμε έδρες, πρέπει να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να μας βοηθήσει να μείνουμε στην κατηγορία. Τα τρία επόμενα ματς, είναι με ομάδες που είναι στα μέτρα μας. Με επτά βαθμούς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Αν δεν πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, θα διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα με τις μεγάλες ομάδες".

Για το αν προτιμά γκολ ή ασίστ:

"Δεν με απασχολεί αν θα βάλω γκολ ή αν θα δώσω ασίστ, δεν στέκομαι στην προσωπική ευχαρίστηση".

Για το αν θα ψηφίσει για καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, το δικό του ή του Σκόνδρα:

"Για καλύτερο γκολ θα ψηφίσω αυτό του Σκόνδρα".

Για το δικό του μέλλον:

"Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου, να προσφέρω το καλύτερο για αυτή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ