ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αλμπάνης: "Η νίκη μας δίνει ψυχολογία"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Αλμπάνης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Δίχως αμφιβολία ένας από αυτούς ήταν και ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ζόραν Βούλιτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Χρήστος Αλμπάνης τόνισε στον Sport24 Radio 103,3: " Έχουμε έναν αξιόλογο προπονητή, με πολλές εμπειρίες, που μας έχει βοηθήσει στο κομμάτι της ανάπτυξης. Άλλωστε, εκεί είχαμε πρόβλημα και εκεί βελτιωθήκαμε. Η νίκη μας δίνει ψυχολογία και ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη πορεία. Η ομάδα έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές και όποιος καλείται να παίξει βοηθάει.

Με χαροποιεί το γεγονός ότι η καλή απόδοσή μου βοηθάει την ομάδα. Το σημαντικό είναι να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Εγώ θα παίξω όπου μου ζητήσει ο προπονητής".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ