ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς τον αρχηγό της στην Τρίπολη

Χωρίς τον αρχηγό της στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Χωρίς τον αρχηγό της, Γιώργο Μανούσο, που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ταξιδεύει η Καλλονή στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

Τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Γιώργου Μανούσου, θα στερηθεί η Καλλονή στην εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League. Γιορέντε και Κεϊτά που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα συμπεριλήφθησαν στην αποστολή.

Ο Γιώργος Μανούσος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό και επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης: Χογκ, Αλέκσιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κεϊτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Χουάνμα, Κύπρου, Καμαρά.

Η αποστολή της ΑΕΛ Καλλονής αναχωρεί το Σάββατο αεροπορικώς στις 16:15 το απόγευμα και κατόπιν θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη για τον αγώνα της Κυριακής. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι θα είναι και οι παίκτες της Καλλονής Κ20 οι οποίοι αγωνίζονται με την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα το πρωί της Κυριακής.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ