ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Χωρίς τον Κλαντρούμπσκι στη Λεωφόρο

Χωρίς τον Κλαντρούμπσκι στη Λεωφόρο

Η Καλλονή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα της κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Θεοδωρίδη να αφήνει εκτός αποστολής τον Τζίτζι Κλαντρούμπσκι λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Απόντος του Τζίτζι Κλαντρούμπσκι θα παραταχθεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η Καλλονή, με τον 29χρονο μέσο να αποχωρεί από την τελευταία προπόνηση με σφίξιμο στον προσαγωγώ και έτσι ο Θαλής Θεοδωρίδης να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Δεν θα ταξιδέψει επίσης στην Αθήνα ο νεοαποκτηθείς Χιντασέλι ενώ αντίθετα στους 19 εκλεκτούς βρίσκεται και ο Γουερέ ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους "πράσινους" πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο του στους Νησιώτες.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα: Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Κρολ, Ούκα, Πιπίνης, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Χατζηδημητρίου, Γιουκαρής, Μανούσος, Μάρκοβιτς, Γεωργίου, Γουέρε και Ξύδας.

* Το πρόγραμμα του Σαββάτου (τελευταία προπόνηση της ομάδας της Καλλονής πριν αναχωρήσει για την Αθήνα) περιελάμβανε προθέρμανση με γενικές ασκήσεις και μπάλες, παιχνίδι "11 εναντίον 11" επικεντρωμένο στην τακτική που θα εφαρμοστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις και σπριντ.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ