ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Χτυπά" Χόναταν Άλβαρες η Καλλονή

Descripción: nacional vs alinza petrolera en el politecnico

Personajes: 

Fecha de evento: 16/08/2011

Foto: Manuel Saldarriaga Quintero Foto: El Colombiano
Descripción: nacional vs alinza petrolera en el politecnico Personajes: Fecha de evento: 16/08/2011 Foto: Manuel Saldarriaga Quintero Foto: El Colombiano DESCRIPCION: NACIONAL VS ALINZA PETROLERA EN EL POLITECNICO PERSONAJES: FECHA DE EVENTO: 16/08/2011 FOTO: MANUEL SALDARRIAGA QUINTERO FOTO: EL COLOMBIANO

Επιμένει "λάτιν" η Καλλονή καθώς μετά τους Ελλάκοπουλο και Σαμπά, έχει βάλει στο στόχαστρό της τον 28χρονο Κολομβιανό μέσο, Χόναταν Άλβαρες. (VIDEO)

Αν πριν την έναρξη της Super League η σκέψη για ενίσχυση στην Καλλονή υπήρχε, μετά την πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή οι διοικούντες των "σαρδελών" φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν. Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται στη Λέσβο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι του 28χρονου Κολομβιανού μέσου, Χόναταν Άλβαρες.

Ο Χόναταν Νικολάς Άλβαρες Λαγκοσορτέγα γεννήθηκε το 1987, στο Μεντεγίν. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ενβιγάδο και συνέχισε σε Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία), Ντεπορτίβο Περέιρα, Ντεπορτίβο Ρίο Νέγρο, Αμέρικα Ντε Κάλι, Ντεπορτίβο Κάλι, Ατλέτικο Νασιονάλ, Ατλέτικο Ουίλα, Χούνιορ ντε Μπαρανκίγια Εκιδάδ και Όνσε Κάλδας. Θεωρείται από τους ποιοτικούς και τεχνικούς ποδοσφαιριστές, στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Ενδιαφέρον και από Ολυμπιακό Βόλου

Η Καλλονή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Κολομβιανό μέσο. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά κι από ομάδες του Περού. Προτεραιότητα για τον "Γκάρα" είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, περισσότερο δε σε μία ομάδα πρώτης κατηγορίας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ