ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Βλέπει" Ρομέου η Καλλονή

"Βλέπει" Ρομέου η Καλλονή
INTIME SPORTS

Μπορεί το θέμα του τεχνικού που θα καθοδηγήσει την Καλλονή την επόμενη σεζόν να μην έχει ακόμη διευθετηθεί, ωστόσο οι "σαρδέλες" καταστρώνουν το μεταγραφικό τους πλάνο. Μέσα στη βδομάδα οι εξελίξεις με Λεοζίνιο, στο προσκήνιο ο Ρομέου.

Ο Λεοζίνιο είναι τέσσερα χρόνια στη Λέσβο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Καλλονής και για πέμπτη διαδοχική. Μέσα στη βδομάδα, η υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου αναμένεται να μπει στην τελική της ευθεία.

Οι επαφές αναμένεται να διεξαχθούν σε καλό κλίμα, αλλά για τον Λεοζίνιο δεν "παίζει" μόνη της, η Καλλονή. Ενδιαφέρον για τον "Λέο", έχει δείξει και η Ανόρθωση από την Κύπρο. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η εβδομάδα και η εξέλιξη των συζητήσεων αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς το επαγγελματικό του μέλλον.

Την ίδια ώρα, οι "σαρδέλες" καλοβλέπουν την περίπτωση του Ρομέου. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος, είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει τη νησιωτική ομάδα. Μπορεί στον Τύπο της Βραζιλίας να δήλωσε ότι θα καλοέβλεπε την επιστροφή στην πατρίδα του, ωστόσο κάτι τέτοιο εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να γίνει.

Ακόμη, πάντως, δεν έχει "κλείσει" το θέμα του προπονητή. Όχι, ότι έχει μεταβληθεί κάτι. Ο Θαλής Θεοδωρίδης, πρώην βοηθός τεχνικού στην Καλλονή, αναμένεται να προαχθεί όπως όλα δείχνουν και να είναι αυτός που θα οδηγήσει τις "σαρδέλες", στη επόμενη σεζόν της Super League.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ