ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Βγήκε το δελτίο του Αράς!

Βγήκε το δελτίο του Αράς!
Αράς

Μία ακόμα λύση για τον Βαγγέλη Βλάχο στην Καλλονή, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του Σαλίμ Αράς. Απρόοπτο στην προπόνηση της Τρίτης (3/3) με τον Αναστασιάδη, νοκ άουτ ο Ζόρντι Ρόχας.

Στις 12 Φεβρουαρίου η Καλλονή ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαλίμ Αράς. Από τότε έως σήμερα ο Αλγερινός εξτρέμ δεν έχει καταστεί εφικτό να αγωνιστεί με την ομάδα της Λέσβου. Αιτία ότι όλο αυτό το διάστημα το δελτίο του δεν είχε εκδοθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον ο Αλγερινός μπορεί να ριχτεί στη... μάχη, όποτε το αποφασίσει ο προπονητής του Βαγγέλη Βλάχος. Το δελτίο του Αφρικανού είναι στα χέρια των ανθρώπων της Καλλονής και ως εκ τούτου για την προσεχή αγωνιστική έχει το δικαίωμα συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας είδε τον Ανέστη Αναστασιάδη να αποχωρεί από το πρόγραμμα, περίπου 15 λεπτά πριν από την ολοκλήρωσή του. Ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Τετάρτη (4/3). Πρόβλημα έχει και ο Ζόρντι Ρόχας, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ