ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θεοδωρίδης: "Το σκορ δεν λέει την αλήθεια"

Θεοδωρίδης: "Το σκορ δεν λέει την αλήθεια"
INTIME SPORTS

Ο Θαλής Θεοδωρίδης τόνισε ότι τα ατομικά λάθη κόστισαν στην ΑΕΛ Καλλονής το 4-0 από τον Παναθηναϊκό και ανέφερε την παρουσία των νεαρών παικτών της ομάδας.

Σε δυσάρεστη θέση ήταν μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, αφού είχε να εξηγήσει την κακή απόδοση και το βαρύ σκορ. Πάντως, ο Θεοδωρίδης χαρακτήρισε πλασματικό το σκορ και τόνισε ότι η ομάδα θα χρειαστεί μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα σκορ βαρύ για την ομάδα μας, το οποίο δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς. Κάποια ατομικά λάθη μας στέρησαν την δυνατότητα να κάνουμε κάτι καλύτερο. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, η ομάδα σε κάποια κομμάτια παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με την πρεμιέρα. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε με τρια στόπερ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνους επιθετικούς.

Προσπαθήσαμε να ανέβουμε, να κάνουμε φάσεις. Ξέραμε πως αν βάζαμε γκολ θα ήταν μεγάλη η πίεση για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιουκαρής και ο Ξύδας αλλά και η εμφάνιση του Ελλακόπουλου είναι τα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Από κει και πέρα, είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες, μας έφυγαν παίκτες που είχαν το γκολ. Θέλουμε ενίσχυση αλλά και εγώ πρέπει να βρω λύσεις από το ρόστερ που υπάρχει για να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ