ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θεοδωρίδης: "Ο κόσμος αναπλήρωσε τις αποβολές"

Θεοδωρίδης: "Ο κόσμος αναπλήρωσε τις αποβολές"

Ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, στάθηκε στη διττή σημασία της ισοπαλίας με τον Αστέρα Τρίπολης - μετά τις δύο αποβολές - μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας.

Τόσο βαθμολογική όσο και ηθική σημασία έχει η ισοπαλία που πανηγύρισε η Καλλονή κόντα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1) παρά το γεγονός ότι έπαιζε με εννιά παίκτες, λόγω των αποβολών των Κεϊτά και Ούκα, σύμφωνα με τον τεχνικό των "σαρδελών", Θαλή Θεοδωρίδη.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή και λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου και λόγω της δικής μας κατάστασης από τις δύο ήττες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας ωφέλησε. Προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιους άλλους τρόπους να καλύψουμε το κενό που μας δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του σέντερ φορ μας, του Μάρκοβιτς, αλλά και γενικότερα να βρούμε έναν τρόπο να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία που έχει στο παιχνίδι του ο Αστέρας Τρίπολης και παράλληλα να φανούμε απειλητικοί στα κομμάτια του παιχνιδιού.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ο βαθμός της ισοπαλίας πέρα από βαθμολογική αξία έχει και ηθική αξία καθώς οι παίκτες απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όταν αγωνίζεσαι με 2 παίκτες λιγότερο να μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κόσμο που κάλυψε το κενό των δύο ποδοσφαιριστών που μας έλειψαν στο τέλος", υποστήριξε ο Θαλής Θεοδωρίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ