ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Θεοδωρίδης: "Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας"

Θεοδωρίδης: "Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας"
Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, χαρακτήρισε άδικη την ήττα από τον Ατρόμητο και απέδωσε στην ατυχία την κακή πορεία της Καλλονής στη Super League.

O Ατρόμητος νίκησε με 1-0 την Καλλονή με το γκολ του Λε Ταλέκ στο 94ο λεπτό, με τον τεχνικό των "σαρδελών", Θαλή Θεοδωρίδη, να χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα άδικο και να προσδοκά βελτίωση της ομάδας, μέσα από τις μεταγραφές της χειμερινής περιόδου.

"Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας όπως ήταν τα προηγούμενα, όπως θα είναι και τα επόμενα. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι να κλείσουμε τους χώρους του αντιπάλου και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουμε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις και το καταφέραμε σε κάποιες περιπτώσεις.

Είναι άδικο όταν χάνεις ένα ματς στις καθυστερήσεις του ματς. Η Καλλονή παίζει καθαρό παιχνίδι και δεν προσπαθεί να κλέψει το ματς. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας και ελπίζουμε να δείξει και σε μας το καλό της πρόσωπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο σημερινό ματς. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος", τόνισε ο Μακεδόνας τεχνικός της Καλλονής.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ