ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε η Καλλονή η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Χουάνμα, Πιπίνη, Μίνγκα και Δαύκου για την επόμενη περίοδο.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε την Πέμπτη η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε τους Χουάνμα, Πιπίνη, Μίνγκα και Δαύκο οι οποίοι θα ενισχύσουν την ΑΕΛΚ την επόμενη περίοδο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Η ανακοίνωση για τον Πιπίνη: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πιπίνη για τον επόμενο χρόνο. Ο Χρήστος Πιπίνης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Νοεμβρίου του 1984 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Tην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ".

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Η ανακοίνωση για τον Χουάνμα: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Juan Manuel Delgado Lloria (Χουάν Μανουέλ Ντελγκάδο Γιόρια) για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015.

Ο Ισπανός στράικερ γεννήθηκε στην Βαλένθια στις 17 Νοεμβρίου του 1990. Ο δεξιοπόδαρος υψηλόσωμος επιθετικός γνωστός και ως Juanma αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στον Αστέρα Τρίπολης με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 5 γκολ σε 30 συμμετοχές στη Superleague.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Η ανακοίνωση για τον Δαύκο: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Κώστα Δαύκο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος Δαύκος γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1988. Γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργου Δαύκου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 10 ετών στις Ακαδημίες του Στράτζαλη Δράμας. Εκεί πήρε και την απόφαση να ακολουθήσει την καριέρα του γκολκίπερ. Αγωνίστηκε μέχρι τα 17 του σε ερασιτεχνικό επίπεδο ενώ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής χρίστηκε το 2005 με την ομάδα της Δόξας Δράμας. Το 2008 ήρθε η μεταγραφή για τον Διαγόρα Ρόδου με τον οποίο αγωνίστηκε για δυόμιση χρόνια. Επόμενος σταθμός του υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος Σερρών όπου και παρέμεινε για 6 μήνες. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στη Δόξα Δράμας φορώντας τη φανέλα της μέχρι και τη σεζόν 2013-2014.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής μας και του ευχόμαστε καλή αρχή.

Τετραπλό χτύπημα η Καλλονή

Η ανακοίνωση για τον Μίνγκα: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μίνγκα για την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1984 στο Αργυρόκαστρο της Αλβανίας και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης με τον οποίο σημείωσε 5 γκολ σε 29 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ