ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τα "ιδιαίτερα" του Ελλακόπουλου

Τα "ιδιαίτερα" του Ελλακόπουλου

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής, Εμιλιάνο Ελλακόπουλος, προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στη νέα πραγματικότητα. Η παρουσία του Ανέστη Αναστασιάδη αναδεικνύεται κομβική.

Ο Ανέστης Αναστασιάδης γνωρίζει την ισπανική γλώσσα από τότε που ήταν κάτοικος Ισπανίας και συγκεκριμένα Βαρκελώνης. Ο 32χρονος αμυντικός κι αρχηγός της Καλλονής ήταν μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, την περίοδο 2001-2002.

Ο Εμιλιάνο Ελλακόπουλος είναι μεν ελληνικής καταγωγής - ο παππούς του μετανάστευσε σε νεαρή ηλικία από την Κρήτη - αλλά έχει περάσει όλο το διάστημα στο Σάντα Φε κι επομένως είναι λογικό να μη γνωρίζει ελληνικά, αλλά ούτε κι αγγλικά, όπως η μεγάλη πλειοψηφία των λαών της Νοτίου Αμερικής.

Ο Αναστασιάδης είναι αυτός που βοηθά το "μικρό" στα πρώτα βήματα προσαρμογής του, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας της Καλλονής στην Ιταλία, με τους δύο άνδρες να συνεννοούνται στην ισπανική γλώσσα. Πέρα από αρχηγός, είναι μία προσωπικότητα που άπαντες σέβονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "σαρδελών" και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει.

"Τέλος" ο Τόρες, κοιτάζει αλλού

Η Λεοζίνιο υπέγραψε στην τουρκική Ντενιζλίσπορ και η Καλλονή κοιτάζει για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Το όνομα του Αργεντινού επιτελικού μέσου, Μαριάνο Νέστορ Τόρες, απασχόλησε εσχάτως τους διοικούντες τη νησιωτική ομάδα, ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν αίσια. Πλέον, κοιτάζει αλλού...

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ