ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τα εισιτήρια για το Καλλονή-Ατρόμητος

Τα εισιτήρια για το Καλλονή-Ατρόμητος

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Καλλονή με τον Ατρόμητο με τους φίλους της ομάδας της Μυτιλήνης να θέλουν να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την ομάδα τους ενώ η διοίκηση αποφάσισε να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας για την στήριξη τους.

Η Καλλονή θέλει έναν βαθμό στην αναμέτρηση της Κυριακής για να εξασφαλίσει την παραμονή της και να μην περιμένει να δει τα άλλα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έχουν το καλό ότι αγωνίζονται εντός έδρας και έτσι θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους που αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας της Μυτιλήνης.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους κατόχους διαρκείας και να τους αποζημιώσει κιόλας για το γεγονός ότι έχασαν τέσσερα ματς, δυο λόγω των Νίκη Βόλου και ΟΦΗ και δυο κεκλεισμένων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μεγάλο το ενδιαφέρον για την προσεχή σημαντική αναμέτρηση της Καλλονήςμας με αντίπαλο τον Ατρόμητογια την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλοντας να ευχαριστήσει τους κατόχους διαρκείας που στήριξαν την Καλλονή τη φετινή χρονιά στερούμενοι τέσσερις εντός έδρας αγώνες (δύο λόγω κεκλεισμένων των θυρών και δύο λόγω της απόσυρσης της Νίκης Βόλου και του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα) προσφέρει σε κάθε κάτοχο διαρκείας μία ΠΡΟΣΚΛΗΣΗστο Τμήμα5(το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των κατόχων των συγκεκριμένων προσκλήσεων) για την ΔΩΡΕΑΝ είσοδότου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για το παιχνίδι.

Ο κάτοχος διαρκείας θα προσέρχεται στα γραφεία της ΠΑΕ και με την επίδειξη της κάρτας του θα παίρνει την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους φιλάθλους μας είναι οι εξής:

15 ευρώγια τα τμήματα 2, 4 και 1

25 ευρώγια το τμήμα των VIP

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα"

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ