ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στο κενό η πρώτη πρόταση για Γιορέντε στην Καλλονή

Στο κενό η πρώτη πρόταση για Γιορέντε στην Καλλονή
Γιορέντε INTIME SPORTS

Άκαρπη ήταν η πρώτη επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους της Καλλονής και τον Γιορέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού άσου με την πρόταση από πλευράς του συλλόγου να ήταν μικρότερη απ' ότι περίμενε ο Ισπανός.

Δεν τα βρήκαν Καλλονή και Γιορέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού μετά την πρώτη επαφή που είχαν οι δυο πλευρές. Η πρόταση που κατάθεσε ο σύλλογος της Λέσβου ήταν μικρότερη απ' ότι περίμενε ο έμπειρος άσος και αν δεν γίνει επαναπροσέγγιση τότε είναι πιθανό οι δρόμοι των δυο ομάδων να χωρίσουν.

Από εκεί και πέρα στην Καλλονή έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλα προβλήματα καθώς το συμβόλαιο του Γιορέντε δεν είναι το μόνο που λήγει. Τόσο αυτό του Λεοζίνιο όσο και του Μαρσέλο εκπνέουν στο τέλος Ιουνίου και πρέπει να γίνουν συζητήσεις για την παραμονή τους ή μη.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ναβάρο καθώς στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του ενώ εμπλοκή ίσως υπάρξει με τον Χουάνμα. Από την Καλλονή μπορούν να θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα και να έχουν ενεργοποιήσει την οψιόν με τον Αστέρα Τρίπολης ακόμα όμως δεν έχει γίνει η τελική συζήτηση με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ