ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στηρίζουν Θεοδωρίδη στην Καλλονή

Στηρίζουν Θεοδωρίδη στην Καλλονή
Θαλής Θεοδωρίδης INTIME SPORTS

Η Καλλονή δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά η διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον Θαλή Θεοδωρίδη και ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται.

Μετά τη συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών στη Super League η Καλλονή βρίσκεται στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς και έχοντας να επιδείξει μια νίκη την 5η αγωνιστική, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης στηρίζει τον Θαλή Θεοδωρίδη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και των δύσκολων αναμετρήσεων που έρχονται μετά τη διακοπή αρχής γενομένης από τον ΠΑΣ εκτός έδρας και εν συνεχεία τα ματς με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.Ο νεαρός τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης του συλλόγου.

Ακόμα είκοσι μέρες εκτός οι Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι πρόβλημα έχει προκύψει με τους Ελλακόπουλο, Μάρκοβιτς που θα μείνουν τουλάχιστον είκοσι μέρες ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα για τις απαραίτητες εξετάσεις με τον Αργεντινό άσο να έχει υποστεί οστικό οίδημα και να μένει στην Αθήνα για δυο εβδομάδες προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 30/11 ή με την ΑΕΚ στις 7/12.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μάρκοβιτς ο οποίος επίσης έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το ίδιο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση όμως με τον Ελλακόπουλο ο επιθετικός της Καλλονής έχει ταξιδέψει στην Σερβία, σε δικό του γιατρό, προκειμένου να πάρει και μια δεύτερη άποψη.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ