ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Έκλεισε" στην Καλλονή ο Σπυρόπουλος

"Έκλεισε" στην Καλλονή ο Σπυρόπουλος
Σπυρόπουλος INTIME SPORTS

Να ισχυροποιήσει τα άκρα των μετόπισθεν επιχειρεί η Καλλονή, η οποία αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της τον 23χρονο δεξιό μπακ, Τάκη Σπυρόπουλο, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τάκη Σπυρόπουλου θα είναι η Καλλονή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Λέσβου, η οποία θέλει να ενισχυθεί στην προσπάθειά της να μείνει στη Super League.

Ο Σπυρόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται στη Λέσβο το βράδυ της Τετάρτης (9/9), έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛΚ, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον Παναθηναϊκό ο Σπυρόπουλος μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2013. Εκείνο το εξάμηνο κατέγραψε 4 συμμετοχές, όλες στο πρωτάθλημα, ενώ η πιο παραγωγική του χρονιά με τους "πράσινους" ήταν η επόμενη (2013-2014), όταν έπαιξε σε 15 παιχνίδια. Το 2014-2015 αγωνίστηκε σε ένα μόλις ματς, αυτό του Κυπέλλου με τα Χανιά (2-2).

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αήττητο, από τον οποίο πήγε στον Πανιώνιο. Μετά τον δανεισμό του στη Νίκη Βόλου επέστρεψε στους Κυανέρυθρους προτού πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Σε συνδυασμό με την απόκτηση του Ισπανού μπακ, Ραούλ Γιορέντε, η Καλλονή καλύπτει τα κενά που είχαν παρατηρηθεί στα άκρα των μετόπισθεν.

UPDATE, 21.54:

Το βράδυ της Τετάρτης (9/9) ο Σπυρόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Καλλονή.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ