ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Στη Σερβία ο Μάρκοβιτς της Καλλονής

Στη Σερβία ο Μάρκοβιτς της Καλλονής
Μάρκοβιτς

Ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς δεν βρίσκεται στη Λέσβο. Έχει μεταβεί στην πατρίδα του προκειμένου να αποθεραπευτεί μετά από επέμβαση. Σε πέντε εβδομάδες θα επιστρέψει στη δράση ο Σέρβος της Καλλονής.

Η Καλλονή μέχρι και την τελευταία μέρα των μεταγραφών αναζητούσε επιθετικό, καθώς είχε παρατηρηθεί κενό στη γραμμή κρούσης. Τελικά φορ δεν βρήκε και σα να μην έφτανε αυτό, νοκ άουτ τέθηκε ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.

Ο 26χρονος Σέρβος είχε νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο, στην πρεμιέρα της Super League, με τον Ηρακλή. Για αυτό δεν ξεκίνησε ως βασικός στο δεύτερο ματς, με τον Παναθηναϊκό, αλλά μπήκε ως αλλαγή. Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάρκοβιτς δεν έβγαλε την προπόνηση και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, σε αρθροσκόπηση.

Έτσι μετέβη στην Αθήνα, έκανε εγχείρηση και τώρα βρίσκεται στην πατρίδα του, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία για μία εβδομάδα. Η επιστροφή του στη δράση προσδιορίζεται σε πέντε εβδομάδες και μέχρι τότε στην Καλλονή θα ελπίζουν να μην τους κοστίσει η απουσία του.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ