ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ρεκόρ στην Super League η Καλλονή

Ρεκόρ στην Super League η Καλλονή
Φώτης Γεωργίου INTIME SPORTS

Η Καλλονή πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της στην Super League μετά το 5-1 επί του Παναιτωλικού, ενώ ο Φώτης Γεωργίου σκόραρε ύστερα από δυόμιση χρόνια (VIDEOS)!

Σπουδαία νίκη με 5-1 πήρε η Καλλονή το Σάββατο στην έδρα της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το σκορ ήταν το τελευταίο πράγμα που ενδιέφερε τους γηπεδούχους, που έψαχναν το τρίποντο που θα τους έδινε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το σκορ αυτό πάντως είναι ιστορικό για τις "σαρδέλες" κι αυτό γιατί αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη του συλλόγου στην Super League! Η αμέσως προηγούμενη νίκη με μεγάλο σκορ ήταν την περσινή περίοδο στο 4-1 με αντίπαλο την Βέροια.

Βέβαια το μεγαλύτερο σκορ που συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα με την Καλλονή να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια έγινε στο Κύπελλο Ελλάδας και την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Αναλυτικά...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΕΛ Καλλονής - Βέροια 4-1 (Χουάνμα, ΛεοζίνιοΧ2, Αντέτζο -- Καλτσάς).

ΑΕΛ Καλλονής - Αιγινιακός 5-0 (ΚαμαράΧ2, Βλαστέλλης, Αγρίτης, Ξύδας) - ( Κύπελλο).

Φέρνει μεγάλα σκορ

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία της Καλλονής στην Super League και η αλήθεια είναι πως οι "σαρδέλες" αρέσκονται στα μεγάλα σκορ. Την πρώτη σεζόν η ομάδα της Μυτιλήνης πέρασε δύσκολα, αφού μέτρησε:

-- Μία επτάρα, δυο πεντάρες, τρεις τεσσάρες.

-- Τα επτά γκολ δέχθηκε από τον Πλατανιά σε ένα αξέχαστο ματς.

Γκολ μετά από δυόμιση χρόνια ο Γεωργίου

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό ο Φώτης Γεωργίου, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ. Ο 30άχρονος άσος είχε... ξεχάσει να σκοράρει, αφού η τελευταία φορά που "μάτωσε" τα δίχτυα ήταν πριν από δυόμιση χρόνια!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ με τον ίδιο να φορά τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ας δούμε το ματς και μερικά στοιχεία για τον Γεωργίου:

8/4/2013 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 2-0 (2012-2013)

Η πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του: 2010-2011, 31 συμμετοχές, 8 γκολ με Διαγόρα Ρόδου.

Η πιο παραγωγική σεζόν στην Super League: 2012-2013, 35 συμμετοχές, 3 γκολ με ΠΑΣ Γιάννινα.

Ξανά δυο γκολ: 17/10/2010 Διαγόρας - Πανθρακικός 2-0 (Football League).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ