ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ραντεβού με Λεοζίνιο η Καλλονή

Ραντεβού με Λεοζίνιο η Καλλονή
Λεοζίνιο INTIME SPORTS

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση της Καλλονής με τον Λεοζίνιο! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Βραζιλιάνος έκλεισε εισιτήρια για Ελλάδα και την επόμενη Τετάρτη (22/7) θα ξεκαθαρίσει αν μείνει ή αποχωρήσει από την ομάδα της Λέσβου.

Στη Βραζιλία εξακολουθεί και βρίσκεται ο Λεοζίνιο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ''έκλεισε'' εισιτήρια για Ελλάδα και θα βρίσκεται την Τετάρτη (22/7) στην Αθήνα. Εκεί θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΛΚ, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της παραμονής του, ή μη.

Ο ''Λεό'' δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα της Λέσβου, αρκεί να τακτοποιηθούν ορισμένες ανοιχτές οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και το νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί να τον ικανοποιήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο αριστεροπόδαρος επιτελικός μέσος βρίσκεται στην Καλλονή από το 2011.

Οι νησιώτες εδώ καιρό είναι σε αναζήτηση ενός ''δεκαριού''. Η παραμονή του Λεοζίνιο είναι δεδομένο ότι θα τους έλυνε τα χέρια. Σημειώνεται ότι η πρόταση που έγινε στον Ρομέου, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Πανθρακικό, δεν ικανοποίησε τον Βραζιλιάνο, που περιμένει μήπως βρει κάτι καλύτερο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ