ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πυροβόλο στην Σκωτία ο Χουάνμα

Πυροβόλο στην Σκωτία ο Χουάνμα
Χουάνμα

Ο Χουάνμα Ντελγάδο σκοράρει ακατάπαυστα στην Σκωτία με την Χαρτς να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Κερδισμένη φυσικά μπορεί να βγει η Καλλονή. Διαβάστε πως (VIDEOS).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η παραμονή του Χουάνμα στην Καλλονή πέρασε από χίλια κύματα. Ο Ισπανός τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με τις "σαρδέλες" για να αποχωρήσει από το σύλλογο λίγες ημέρες αργότερα!

Η πρόταση από την Χαρτς ήταν πολύ καλή για να την αρνηθεί, με τους ανθρώπους της Καλλονής να μην του φράζουν το δρόμο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, φαίνεται πως και οι δυο πλευρές μπορούν να βγουν κερδισμένες.

Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Ο Ντελγάδο μετρά ήδη τέσσερα γκολ σε πέντε συμμετοχές με τις "καρδούλες" και έχει βοηθήσει την ομάδα του να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με δεδομένο πως είναι ακόμα 24 ετών και πως μπορεί να έρθει κάποια πρόταση, αν συνεχίσει έτσι πάντα, τότε η Καλλονή θα έχει... κέρδος.

Βλέπετε ο παίκτης έμεινε ελεύθερος για να πάει στην Σκωτία, όμως η διοίκηση της ελληνικής ομάδας κράτησε ένα ποσοστό 20% των δικαιωμάτων του! Έτσι, μία πώληση θα φέρει και χρήματα στα ταμεία.

Not bad at all...

Τα γκολ του Χουάνμα

Χαρτς - Σεντ Τζόνσον 4-3 (1 γκολ)

Νταντί - Χαρτς 1-2 (2 γκολ)

Χαρτς - Πάρτικ Θιστλ 3-0 (1 γκολ)





TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ