ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ψάχνεται για Μπάργκας η Καλλονή

Ψάχνεται για Μπάργκας η Καλλονή
Μπάργκας

Στη λίστα της Καλλονής για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ούγκο Μπάργκας. Το βιογραφικό του 29χρονου Γαλλοαργεντινού επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται στη Βολιβία για λογαριασμό της Μπλούμινγκ. (VIDEO).

Η ενίσχυση της Καλλονής στη γραμμή κρούσης είναι επιτακτική για αυτό και οι προσπάθειες των ανθρώπων της έχουν επικεντρωθεί στο κομμάτι αυτό. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αυτό του Ούγκο Μπάργκας.

Πρόκειται για 29χρονο Γαλλοαργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βολιβίας, στη Μπλούμινγκ. Διανύει μάλιστα περίοδο φόρμας, καθώς σε 11 παιχνίδια έχει σημειώσει 6 γκολ. Είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, καθώς η μητέρα του είναι από τη Γαλλία (ο πατέρας του είναι Αργεντινός).

Είναι γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου 1986 και έχει ύψος 1,82. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε All Boys (20 συμ, 4 γκολ), De Graafschap (69 συμ, 22 γκολ), Zwolle (δαν., 18 συμ, 4 γκολ), Gimnastic (5 συμ), Oriente Petrolero (15 συμ), Cremonese (2 συμ) και Deportivo Cuenca (24 συμ, 3 γκολ).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ