ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πρώτη φορά με Μπαργκάν

Πρώτη φορά με Μπαργκάν
Μπαργκάν

Με τον Κενάν Μπαργκάν στην αποστολή για πρώτη φορά, θα υποδεχθεί η Καλλονή τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο στις 16:00, για την 3η αγωνιστική της Superleague. Εκτός, Πιπίνης και Μάρκοβιτς.

Η Καλλονή υποδέχεται το Σάββατο, στη Μυτιλήνη, τον Αστέρα Τρίπολης, για την 3η αγωνιστική της Super League προσδοκώντας να φθάσει στη νίκη. Στην αποστολή της νησιωτική ομάδα, ο Θαλής Θεοδωρίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει κόντρα στους "Αρκάδες" το επίσημο ντεμπούτο του - ανεπίσημα το έχει πράξει στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός για τις "σαρδέλες" έμειναν ο τραυματίας Μίροσλαβ Μάρκοβιτς και ο Χρήστος Πιπίνης, ο δεύτερος για λόγους τακτικής. Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν υπολογίζονται επίσης τα δύο νέα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα, Τάκης Σπυρόπουλος και Ραούλ Γιορέντε.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Θαλή Θεοδωρίδη για το ματς του Σαββάτου:

Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Γιώργου, Ουνγιαλίδης, Κρολ, Ούκα, Ελλακόπουλος, Κειτά, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Χατζηδημητρίου, Μανούσος, Μπαργκάν, Γεωργίου, Μπουρούς, Ξύδας

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ