ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Καλλονή ο Κεϊτά

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Καλλονή ο Κεϊτά
Κεϊτά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πολ Κεϊτά έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Καλλονής με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει τη Δευτέρα (11/1, 19.30). Ζήτησε να φύγει ο Σενεγαλέζος. Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μίκιτς.

Η Καλλονή αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (11/1, 19.30) τον Παναθηναϊκό στη Λέσβο και στην αποστολή που έγινε γνωστή δεν συμπεριλήφθηκε ο Πολ Κεϊτά, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος, προκειμένου να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Μάλιστα φέρεται να είχε θερμό επεισόδιο με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, αφού άλλωστε τις τελευταίες μέρες δεν κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην αποστολή για το ματς αυτό, αντίθετα, μετέχουν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Κάρλσον και Μίκιτς. Οι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Μπουρούς.

Ανακοινώθηκε ο Μίκιτς

Και τυπικά παίκτης της Καλλονής ο Νίκολα Μίκιτς. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Μίκιτς (Nikola Mikić) για τους επόμενους έξι μήνες. Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Καλλονή ο Κεϊτά

Έχει διαγράψει πλούσια καριέρα και θητεία στον Ερυθρό Αστέρα απ' το 2010 ως το 2013, με δύο κατακτήσεις του κυπέλλου Σερβίας και τέσσερις συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2011-2012 ενώ έχει περάσει και από την Τουρκία όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μανίσασπορ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επαφές Γκόλια με Καλλονή, υπέγραψε ο Μίκιτς

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ