ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ποντάρει στην αριστερή πτέρυγα ενόψει ΠΑΟΚ

Ποντάρει στην αριστερή πτέρυγα ενόψει ΠΑΟΚ
Μπαργκάν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καλλονή αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (30/11, 19.30) τον ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ ποντάρει στην αριστερή πτέρυγα των Γιορέντε - Μπαργκάν. Θετικά δείγματα γραφής από τον Μπραούλιο Νομπρέγκα.

Σε προ ημερών δείπνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, η διοίκηση της ΑΕΛΚ είχε καταστήσει σαφές στους παίκτες ότι πρέπει πάση θυσία να μαζέψουν τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, διαφορετικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί η παραμονή.

Επόμενο ματς για τους νησιώτες είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (30/11, 19.30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, η ΑΕΛΚ θα πάρει τις πρισσότερες επιθετικές προσπάθειες από την αριστερή πτέρυγα, όπου Γιορέντε και Μπαργκάν (φωτ.) συνεργάζονται αρμονικά. Ειδικά ο δεύτερος έχει καταφέρει να σημειώσει δύο γκολ και μία ασίστ σε 550 λεπτά!

Από εκεί και πέρα, για δεύτερη μέρα δοκιμάστηκε ο 30χρονος Ισπανός Μπραούλιο Νομπρέγκα, ο οποίος αφήνει θετικές εντυπώσεις. "Φαίνεται ότι ξέρει τη θέση και θα βοηθήσει. Άλλωστε στην επίθεση υπάρχει πρόβλημα" λένε στην Καλλονή.

Το πρωί της Πέμπτης (26/11) οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους και ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ζέσταμα με passing game, τελειώματα φάσεων σε πολλές εστίες, ασκήσεις τακτικής με στηρίγματα και οικογενειακό δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ελλακόπουλος, Μάρκοβιτς και Γουερέ.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ