ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Περιμένει στη Λέσβο ο Βλάχος

Περιμένει στη Λέσβο ο Βλάχος
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος παραμένει στη Λέσβο, δεν τα έχει βρει με την Καλλονή για τη λύση του συμβολαίου του και περιμένει. Προχώρησε σε ανακοινώσεις η ΑΕΛΚ.

Στην Καλλονή τα έχουν ''τσουγκρίσει'' με τον Βαγγέλη Βλάχο, αλλά η ''χρυσή τομή'' για τη λύση του συμβολαίου του ακόμα δεν έχει βρεθεί. Ως όφειλε ο τεχνικός από τη Νέα Αρτάκη ταξίδεψε στη Λέσβο για να δώσει το παρών στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι παίκτες., αφού δεσμεύεται ακόμα με τους νησιώτες.

Το βράδυ της Δευτέρας (29/6) ο Βλάχος είχε μια άτυπη, ανεπίσημη επαφή με τον τεχνικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, αλλά ούτε εκεί βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης. Μένει να φανεί εάν και πότε θα συμφωνήσουν οι δύο πλευρές για να υπάρξει ''διαζύγιο''.

Ανακοινώθηκαν Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδης

Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τους Μιχάλη Χατζηδημητρίου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Για τον Χατζηδημητρίου η ανακοίνωση έχει ως εξής: ''Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηδημητρίου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1995 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη και από εκεί μετακόμισε στα Γιαννιτσά για την Κ20 της τοπικής Αναγέννησης.

Περιμένει στη Λέσβο ο Βλάχος

Το 2013-2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Σερρών όπου αγωνίστηκε για δύο συνεχείς σεζόν. Ο αριστεροπόδαρος νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα έλαβε μέρος στον πρόσφατο τελικό της Football League Νέων και διακρίθηκε πετυχαίνοντας δύο τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία''.

Η ανακοίνωση για τον Ουνγιαλίδη: ' 'Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1994 στην Κοζάνη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Μακεδονικό ενώ αγωνίστηκε και στη Δ΄ Εθνική για λογαριασμό της ομάδας του Βατερού Κοζάνης.

Περιμένει στη Λέσβο ο Βλάχος

Τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας ενώ η περσινή χρονιά τον βρήκε να φορά τη φανέλα της Ζακύνθου που συμμετείχε στη Β΄ Εθνική. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή αρχή''.

Φιλικό με την Παλέρμο

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στη Βόρεια Ιταλία η Καλλονή θα δώσει φιλικό αγώνα την Κυριακή 26 Ιουλίου με την ιταλική Παλέρμο, στο Πόντε ντι Λένιο.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ