ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Παρελθόν από την Καλλονή ο Πετρόπουλος

Παρελθόν από την Καλλονή ο Πετρόπουλος
Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Για ένα εξάμηνο κράτησε η συνεργασία της Καλλονής με τον Αντώνη Πετρόπουλο. Η ομάδα της Λέσβου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της το ''διαζύγιο'' των δύο πλευρών.

Το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν πήγε στην Καλλονή από τον ΟΦΗ ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο 29χρονος επιθετικός έπαιξε σε 11 αναμετρήσεις της ομάδας της Λέσβου και σημείωσε δύο τέρματα. Δεν συνεχίζει ωστόσο και τη νέα σεζόν και θα ψάξει για νέο σύλλογο.

Η ανακοίνωση: ' 'Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Πετρόπουλο. Στο πέρασμά του από τη Λέσβο το ήθος και η ποδοσφαιρική του αξία χαρακτήρισαν την προσφορά του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του''.

Μετά τη λύση την συνεργασία της με την ΠΑΕ Καλλονή ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε τα εξής: «Το μικρό διάστημα που παρέμεινα στην ομάδα της Καλλονής είναι από τα ομορφότερα της μέχρι τώρα καριέρας μου και θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια με επιτυχίες και υγεία για όλους.

Θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και την διοίκηση της ΠΑΕ για την αμέριστη συμπαράσταση προς την ομάδα. Όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι με πρώτο τον Προκόπη Καρταλη δίνουν το 100% για το καλό του συλλόγου. Πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο επανιδείν».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ