ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Παπαδόπουλος: "Θα γίνει στο στάδιο ο αγώνας με τον Ηρακλή"

Παπαδόπουλος: "Θα γίνει στο στάδιο ο αγώνας με τον Ηρακλή"
Καλλονή

Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του σαββατιάτικου (22/8) αγώνα της Καλλονής με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της Super League, όπως κατέστησε σαφές στο Sport24.gr ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Λέσβου, Κώστας Παπαδόπουλος. Φουλάρουν για φορ οι νησιώτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα της Λέσβου", με απόφασή του το Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού κάλεσε την ΠΑΕ να υπογράψει μέχρι την Τετάρτη (19/8) το συμφωνητικό παραχώρησης του Σταδίου Μυτιλήνης, διαφορετικά δεν θα το ανοίξει για να γίνει ο αγώνας της πρεμιέρας της Super League.

Ο δήμος, μάλιστα, άλλαξε τις κλειδαριές στο στάδιο, ώστε να μην έχει πρόσβαση η ομάδα. Ο αντιπρόεδρος της Καλλονής Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στο Sport24.gr και ξεκαθάρισε πως θέμα να μη γίνει το ματς με τον Γηραιό δεν τίθεται. Ανέφερε: " Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον αγώνα μας. Θα γίνει κανονικά στο Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης. Έχει οριστεί το ματς. Τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά. Να μην ανησυχεί ο κόσμος και να δώσει δυναμικό παρών το Σάββατο (22/8) στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Εμείς έχουμε παραχωρητήριο δεκαετίας για το στάδιο, βάσει αυτού πορευόμαστε".

Για το γεγονός πως άλλαξαν τις κλειδαριές επεσήμανε: " Όντως έχουν αλλάξει τις κλειδαριές. Τις έχει αλλάξει το νομικό πρόσωπο. Είναι πρωτοφανές, καταδικαστικό και λυπηρό. Πολεμούν όλοι την ομάδα, αντί να τη στηρίξουν. Εξαιτίας της Καλλονής έχει αναδειχθεί το νησί. Και 100, 200, 300 χρόνια να περάσουν, αυτό δεν θα ξαναγίνει, να υπάρχει ομάδα του νησιού στη Super League".

Όλα αυτά την ίδια ώρα που η Καλλονή φουλάρει για την απόκτηση ενός επιθετικού. Συζητήσεις φέρεται να γίνονται με τον Σάσα Καϊκούτ της Κέρκυρας. Ο 30χρονος Βόσνιος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τους Φαίακες μετά την οριστική αποβολή τους από τη Super League.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ