ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΠΑΟΚ και μετά... Μπραούλιο

ΠΑΟΚ και μετά... Μπραούλιο

Ο Μπραούλιο Νόμπρεγα δοκιμάστηκε για τρίτη συνεχή ημέρα στην Καλλονή, με την απόκτησή του ή μη να ξεκαθαρίζει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

H Καλλονή έχει μπροστά της ένα ακόμη κρίσιμο ματς για τη φετινή σεζόν, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Super League, ωστόσο το νέο πρόσωπο στις "σαρδέλες" ακούει στο όνομα του 30χρονου Ισπανού επιθετικού, Μπραούλιο Νόμπρεγα.

Τρίτη ημέρα που συμμετείχε στις προπονήσεις της Καλλονής, με τις εντυπώσεις που έχει αφήσει να κρίνονται ως επί το πλείστον θετικές. Άλλωστε και το βιογραφικό του - Ατλέτικο, Σαραγόσα και Ουέλβα μεταξύ άλλων - δεν είναι τυχαίο.

Ωστόσο στη νησιωτική ομάδα προσέχουν για να... έχουν. Θέλουν να δουν τον Ισπανό επιθετικό πως θα αντιδράσει μέσα στην εβδομάδα και μετά να καταλήξουν σε οριστικό συμπέρασμα, στη λήψη της απόφασης απόκτησής του ή όχι.

Αυτή θα γίνει μετά τη Δευτέρα, και το ματς της Λέσβου. Σ' αυτό, δύσκολα ο Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει τους Εμιλιάνο Ελλακόπουλο και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς που έχουν ενταχθεί στις προπονήσεις ωστόσο προέρχονται από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ο τεχνικός των "σαρδελών", Θαλής Θεοδωρίδης, κατέστησε σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι το ματς είναι δύσκολο αλλά τα βαθμολογικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και πρέπει να παίξουν για τη νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Περισσότερο δε, τώρα που αυτή διάγει περίοδο αγωνιστικής κρίσης.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ