ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Πάει για επιθετικό η Καλλονή

Πάει για επιθετικό η Καλλονή
Καρτάλης, Θεοδωρίδης

Η δυσμενής βαθμολογική θέση της Καλλονής καθιστά απαραίτητη τη μεταγραφική ενίσχυση. Σε πρώτο πλάνο η μεταγραφή επιθετικού. Στην προπόνηση μετά 20 ημέρες ο Ελλακόπουλος.

Μετά από 11 αγωνιστικές η Καλλονή έχει συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς, έχοντας παραβιάσει τις αντίπαλες εστίες δέκα φορές. Η απουσία δημιουργικών λύσεων έχει εντοπιστεί στο τεχνικό επιτελείο των "σαρδελών" και η μεταγραφική περίοδος είναι κοντά.

Ο Γιώργος Μανούσος έχει τραβήξει όλο το κουπί και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς είναι τραυματίας εδώ και καιρό και δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα είναι έτοιμος. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση επιθετικού στην Καλλονή με τις περιπτώσεις που εξετάζονται να είναι από την αγορά της Νοτίου Αμερικής. Όπως για παράδειγμα του Αργεντινού της Μπλούμινγκ, Ούγκο Μπάργκας, ο οποίος έχει γαλλικό διαβατήριο κάτι που προσμετράται ως θετικό. Στη λίστα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Μέσα στο γενικό βαρύ κλίμα για την ομάδα της Λέσβου, τα ευχάριστα ήχησαν στην επιστροφή του Εμιλιάνο Ελλακόπουλου. Ο Αργεντινός χαφ με ελληνικές ρίζες απουσίαζε εδώ κι ένα μήνα από τις προπονήσεις των "σαρδελών", λόγω τραυματισμού, και την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα. Εκτιμάται ότι δύσκολα θα προλάβει το ματς της Δευτέρας για τη 12η αγωνιστική, στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο πιθανό αυτό με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ