ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Οι ευθύνες στους παίκτες στην Καλλονή

Οι ευθύνες στους παίκτες στην Καλλονή
Καλλονή INTIME SPORTS

Βαρύ το κλίμα στην Καλλονή μετά τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα, από τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά. Στήριξη στον προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη, οι ευθύνες στους ποδοσφαιριστές. Στόχος δύο μεταγραφές.

Τη δεύτερη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα της Super League γνώρισε η Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας υποπέσει σε σοβαρά λάθη, ηττήθηκε με 4-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το βράδυ της Κυριακής (30/8).

Η διοίκηση εκτιμά ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι παίκτες, όχι ο προπονητής. Είχε δοθεί, για παράδειγμα, εντολή στον Κεϊτά, να μην χάνει από τα μάτια του τον Ζέκα, ο οποίος στο πρώτο γκολ έφυγε στην πλάτη του Κρολ και έβγαλε τη σέντρα από την οποία προήλθε το 1-0.

Και τα στόπερ έχουν ευθύνη, αφού εκτέθηκαν από την επίθεση του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως ο Θαλής Θεοδωρίδης χρησιμοποίησε τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο βασικό σχήμα, τους Ούκα, Αναστασιάδη και Αντέτζο.

Μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου η Καλλονή θα επιδιώξει να εντάξει τουλάχιστον δύο παίκτες στο δυναμικό της. Προσανατολίζεται κυρίως σε παίκτες για τη γραμμή κρούσης, όπου έχει παρατηρηθεί το κυριότερο πρόβλημα.

Η ΑΕΛΚ έπειτα από δύο παιχνίδια δεν έχει κατακτήσει βαθμό και μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Θεοδωρίδης θα εργαστεί με τους παίκτες του ώστε με τον Αστέρα Τρίπολης η ομαδα να μην έχει την ίδια εικόνα.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ