ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ο Βίτορ Σάμπα στην Καλλονή

Ο Βίτορ Σάμπα στην Καλλονή
Σαμπά

Τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα έφερε στην Ελλάδα η Καλλονή, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr. (PHOTOS, VIDEOS). Λίγες ώρες αργότερα επισημοποιήθηκε το deal.

Μεσοεπιθετικό αναζητούσε εδώ και καιρό η Καλλονή και έπειτα από ψάξιμο αρκετών ημερών τον βρήκε. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο "εκλεκτός" βρέθηκε στο πρόσωπο του Βίτορ Ροντρίγκεζ Σάμπα.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο, που είναι γεννημένος στις 11 Ιουλίου 1990, στο Ρίο. Είναι αριστεροπόδαρος και είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, επομένως δεν πιάνει θέση ξένου. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Φλαμένγκο, στη Μπρέσια, αλλά και στους Σίδνεϊ Γουόντερερς, με τους οποίους έχει παίξει στο ασιατικό Champions League, από όπου και το γκολ στο κάτωθι video:

Σε ηλικία 10 ετών ο Σαμπά πήγε στην ακαδημία της Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ το 2007 πήγε στην ομάδα Νέων της Φλαμένγκο. Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το έκανε στις 25 Σεπτεμβρίου 2010, παίζοντας ως αλλαγή στην ήττα με 3-1 από την Παλμέιρας.

Ο Βίτορ Σάμπα στην Καλλονή

Στις 14 Αυγούστου 2012 πήγε στην Μπρέσια, η οποία τότε έπαιζε στην Serie B. Έμεινε για δύο σεζόν, καταγράφοντας 35 συμμετοχές και τρία γικολ. Στις 20 Ιουνίου 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, με τους οποίους το 2014 κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, επικρατώντας στον τελικό με 1-0 της Αλ Χιλάλ.

Στις 26 Ιανουαρίου 2015 ο Σάμπα έφυγε από την Αυστραλία και τον Φεβρουάριο μετακόμισε στην Κροτόνε, και αυτή ομάδα δεύτερης κατηγορίας Ιταλίας. Κυριότερο χάρισμά του το καλό αριστερό πόδι.

Τον ανακοίνωσε και η Καλλονή

Λίγο μετά τις 4.30μ.μ. ήρθε και η επιβεβαιώση από την Καλλονή η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τον Βραζιλιάνο άσο με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βίτορ ΡοντρίγκεζΣάμπα( Vítor Rodrigues Saba) για τονεπόμενο χρόνο.

Ο Βίτορ Σάμπα στην Καλλονή

Ο Σάμπαγεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1990 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίαςκαι αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Βάσκο ντα Γκάμασε ηλικία 10 ετών. Το 2007 βρέθηκε ανάμεσα στους νέους της Φλαμένγκοκαι τρία χρόνια αργότερα προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το 2012 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ιταλικής Μπρέσιατης Serie B με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια και κατόπιν μετακόμισεστην Αυστραλία. Εκεί αγωνίστηκε με την Σίδνεϊ Γουόντερερςμε την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Τον Ιανουάριο του 2015 επανήλθε στην Ευρώπη και την Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Κροτόνετης Serie B.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

* Το προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου φιλικό με την Κασίμπασά στην Κωνσταντινούπολη δε θα πραγματοποιηθεί.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ