ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Νίκη με Μανούσο η Καλλονή, 1-0 τον Απόλλωνα

Νίκη με Μανούσο η Καλλονή, 1-0 τον Απόλλωνα
Καλλονή, Μανούσος INTIME SPORTS

Χάρη σε γκολ του Μανούσου, με πέναλτι, η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό στη Λέσβο. Θετικό δείγμα γραφής για την "Ελαφρά Ταξιαρχία", έπαιξε ο Μπαργκάν για τους νικητές.

Στο 47' του φιλικού της Καλλονής με τον Απόλλωνα, ο Πάνος ανέτρεψε τον Αντέτζο, με αποτέλεσμα να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Μανούσος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, στο 48', και έγραψε το 1-0, που έμεινε έως το τέλος.

Στο πρώτο μέρος η "Ελαφρά Ταξιαρχία" τα πήγε μια χαρά και σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στο 35' έπειτα από μπαλιά του Κρητικού, ο Αλμπάνης που έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Δαύκο, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία και στο 68' για τον Απόλλωνα, όταν ο Τζιώρας από μπαλιά του Λαγού έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Δαύκου. Και στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 90' ο Συμελίδης και στο 92' οι Πολίτης και Καλλέργης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ της ΑΕΛΚ.

Ο Απόλλων στάθηκε εξαιρετικά στη Λέσβο και αδικείται από το αποτέλεσμα, μια και σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες για να κατακτήσει έστω την ισοπαλία.

KAΛΛΟΝΗ (Θ. Θεοδωρίδης): Δαύκος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλλιός (86' Ευαγγελιδάκης), Καλτσάς, Κεϊτά (58' Γιουκαρής), Κρολ, Γεωργίου (90' Χιντασέλι), Ελλακόπουλος (83' Λαμπράκης), Μανούσος (81' Χατζηδημητρίου), Μπουρούς (63' Μπαργκάν).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Βοσνιάδης): Ταΐρης (46' Αποστολίδης), Πάνος, Βαλεριάνος (60' Γκόλιας), Κύργιας (60' Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (78' Καλλέργης), Παρπέξ (60' Ψιάνος), Φαρινόλα (32'. λ.τρ. Λαγός), Αλμπάνης (66' Συμελίδης), Βάντερσον (75' Πολίτης), Κρητικός (60' Τζιώρας).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ