ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Μπλεγμένος" στην Κένυα ο Γουερέ της Καλλονής

"Μπλεγμένος" στην Κένυα ο Γουερέ της Καλλονής
Γουερέ

Ο Πολ Γουερέ Οόκο εξακολουθεί και παραμένει στη χώρα του και δεν είναι μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Χαμός με την ελληνική πρεσβεία στην Κένυα και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου ο Πολ Γουερέ Οόκο είναι καθηλωμένος στην Κένυα, αδυνατώντας να "πετάξει" για Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Καλλονής, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι. Εκείνο το διάστημα η Εθνική του ομάδα έδινε αγώνα με τη Ζάμπια, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Από τότε έως σήμερα ο 24χρονος εξτρέμ παραμένει στην Κένυα και δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι Κενυάτες που παίζουν στο εξωτερικό αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι προσπάθειες να έρθουν οι συγκεκριμένοι παίκτες σε επαφή με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας έπεσαν στο κενό.

Άνθρωποι της ομοσπονδίας τους συνέστησαν να κάνουν υπομονή και πως είναι σε επαφή με την κυβέρνηση για να βγουν τα αεροπορικά εισιτήρια. Ο Γουερέ και οι υπόλοιποι "λεγεωνάριοι" της Κέντας φέρεται να κατέστησαν σαφές στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κένυας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν θα φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής στο παιχνίδι με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο Γουερέ δήλωσε στο Sport24.gr: " Δεν μπορείς να φανταστείς για πόση διαπλοκή μιλάμε. Περιμένω την έκδοση της βίζας μου εδώ και έναν μήνα. Τελικά κατάφερα να τη βγάλω και τώρα περιμένω από την ομοσπονδία να βγάλει τα αεροπορικά εισιτήρια".

Πρόσθεσε: "Μετά το ματς με τη Ζάμπια πήγα να φτιάξω τα χαρτιά μου για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Στην αρχή μου είπαν να περιμένω μερικές μέρες, μετά προέκυψε πρόβλημα με την πρεσβεία της Ελλάδας στην Κένυα. Μετά μας ζητήθηκε να πληρώσουμε κάτι... Ευελπιστώ να είμαι το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα".

"Ανεβαίνει" ο Ελλακόπουλος

Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στους Λάμπου Μύλους συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Θαλής Θεοδωρίδης είδε τον Στρατή Βαλιό να ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα επανένταξης και τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Εκτός πλάνων παραμένει ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ