ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μιχαλάκης: "Προσπαθείτε να μας βρωμίσετε"

Μιχαλάκης: "Προσπαθείτε να μας βρωμίσετε"
Καλλονή INTIME SPORTS

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιδιοκτήτης της Καλλονής, Νίκος Μιχαλάκης, με αφορμή την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Στην Ισπανία ο Μπραούλιο, που κατά τα φαινόμενα θα αποκτηθεί.

Πριν από τη νικηφόρα (2-1) αναμέτρηση της Καλλονής με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου, αναπτύχθηκε έντονη παραφιλολοφία πως δεν θα "σκοτωθεί" για τη νίκη η ομάδα της Λέσβου, μια και σκοπός της είναι να ρίξει όλο το βάρος στο πώς θα κατακτηθεί η παραμονή στη Super League.

Όσα ακούστηκαν, λοιπόν, οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της Καλλονής, Νίκο Μιχαλάκη, να περάσει στην αντεπίθεση και εκτοξεύει αιχμές προς πάσα κατεύθυνση. Η δήλωση του Νίκου Μιχαλάκη: "Προς τους υποτροπιάζοντες. Κάνουμε μία προσπάθεια για να σωθούμε αλλά να προσπαθείτε να μας βρωμίσετε, αυτό πάει πολύ".

Προς απόκτηση ο Μπραούλιο

Ο Ισπανός επιθετικός Μπραούλιο Νομπρέγκα επέστρεψε στην πατρίδα του, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί από την Καλλονή. Ο 30χρονος φορ έδειξε το διάστημα που δοκιμάστηκε ότι μπορεί να βοηθήσει στο πρωτάθλημα και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, θα κινηθούν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ