ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με Χογκ στον "τελικό" με ΠΑΣ

Με Χογκ στον "τελικό" με ΠΑΣ
Χογκ INTIME SPORTS

Με το Μαλτέζο γκολκίπερ, Άντριου Χογκ - ο οποίος έλειψε λόγω τιμωρίας από ματς με τη Ξάνθη - ταξίδεψε η Καλλονή στα Γιάννενα για ν' αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ, σ' ένα ακόμη οριακό παιχνίδι.

Η Καλλονή έχει μάθει να ζει χωρίς τους εδώ και καιρό τραυματίες Εμιλιάνο Ελλακόπουλο και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, οπότε το γεγονός ότι οι "σαρδέλες" θα στερηθούν σ' ένα ακόμη ματς πρωταθλήματος τις υπηρεσίες των, μόνο έκπληξη δεν αποτελεί.

Στους "Ζωσιμάδες" αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Super League με τον τεχνικό, Θαλή Θεοδωρίδη, να υπολογίζει σε μία επιστροφή σε σχέση με το ματς της προηγούμενης (10ης) αγωνιστικής.

Αυτή του Μαλτέζου γκολκίπερ της, Άντριου Χογκ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία της αποβολής του στο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη και συμπεριελήφθη ξανά στην αποστολή της Καλλονής. Το ματς αποτελεί ακόμη έναν "τελικό", ακόμη μια δοκιμασία για τη νησιωτική ομάδα.

Εξάλλου η βαθμολογική συγκομιδή, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Οι "σαρδέλες" βρίσκονται στην προτελευταία (15η) θέση με 7 βαθμούς, την ώρα που ο ΠΑΣ είναι στη 12η με 11 βαθμούς. Αν πάρει τη νίκη στους "Ζωσιμάδες" θα είναι και η πρώτη εκτός έδρας στη φετινή Super League.

Αναλυτικά η αποστολής της Καλλονής: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας και Μπούρους

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ