ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Η Καλλονή ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με τον Γιάννη Ματζουράκη να βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο του καθώς πέντε παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών και τιμωριών.

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό των "σαρδελών", Γιάννη Ματζουράκη, να μετρά πέντε απουσίες.

Συγκεκριμένα από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" θα απουσιάσουν οι Βαλιός, Καμαρά και Τσαμπούρης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τον ΟΦΗ αλλά και οι Κεϊτά και Χουάνμα που έχουν συμπληρώσει κάρτες και έως εκ τούτου δεν είναι διαθέσιμοι. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Αγρίτης και Κριπιντήρης που είχαν χάσει λείψει από το ματς με τον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αποτελείται από τους :Χογκ, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Μπαρέρα, Γιορέντε, Καλτσά, Ναβάρο, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μίνγκα, Μανούσο, Πιπίνη, Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρη, Αγρίτη, Βλαστέλλη, Αμπντούλ, Κύπρου, Δαύκο

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ