ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Με 25 ποδοσφαιριστές στην Ιταλία η Καλλονή

Με 25 ποδοσφαιριστές στην Ιταλία η Καλλονή

Ο Θαλής Θεοδωρίδης έκανε γνωστή την αποστολή της Καλλονής που θα βρεθεί στην Ιταλία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή 25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονται από την ομάδα των Νέων.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (17/7) η αποστολή της Καλλονής η οποία το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο Θαλής Θεοδωρίδης που έχει αναλάβει τα ηνία του συλλόγου συμπεριέλαβε στην αποστολή 25 ποδοσφαιριστές έχοντας μαζί του και κάποιους παίκτες από την U20 του συλλόγου.

Εν τω μεταξύ στο φιλικό του Σαββάτου ο νεαρός τεχνικός θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από το πρώτο τεστ με την ομάδα του Ατρόμητου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου.

"Η αποστολή της Καλλονής μας για την Ιταλία η οποία θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 19 Ιουλίου καιθα λάβει μέρος και στο φιλικό με τον Ατρόμητο αύριο Σάββατο στις 20:30 αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές, τέσσεριςεξ αυτών από την U20 της ομάδας μας.

Αναλυτικά τα ονόματα των παικτών είναι:

Χογκ, Δαύκος, Ούκα, Κρολ, Αναστασιάδης, Μανούσος, Βαλιός, Γιώργου, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ξύδας, Μπουρούς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδης, Μάρκοβιτς, Κλαντρούμπσκι, Κειτά, Αντέτζο, Καλτσάς, Μαλλής, Τζελίδης (Κ20), Γκαμάγκας (Κ20), Τριανταφύλλου (Κ20),Λαμπράκης (Κ20)

Για αύριο το πρωί στις εννέα μετατέθηκεη σημερινή προπόνηση της Καλλονής μας στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου στο Μαζαράκειο".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ